BOJE ZA ZIDOVE - Ugodan radni kutak obojan dinamičnim bojama
Get Adobe Flash player

BOJE ZA ZIDOVE - Ugodan radni kutak obojan dinamičnim bojama

 


OBOJITE URED DINAMIKOM, ENERGIJOM I STVORITE UGODAN RADNI BORAVAK U NJEMU


 

Nakon što napravite ured kakav želite, on postaje odraz Vaše osobnosti i tada možete postići izvanredne rezultate u poboljšanju uspjeha, na svim područjima poslovnog izražavanjaUred, bio on poslovni ili kućni, predstavlja prostor u kojemu iskazujete svoje sposobnosti, svoju aktivnost, mjesto gdje kreativno provodite svoje vrijeme. Ako je energija ovog mjesta pozitivna, to može značajno poboljšati kvalitetu i kvantitetu Vaše produktivnosti rada, ali i ugodniji boravak na radnom mjestu.  Kada ta energija stagnira i u negativnom je ozračju, tada utječe na Vašu kreativnost i negativno utječe na Vas i Vaše sposobnosti. Ovo je jedino mjesto gdje možete simbolički izraziti svoje želje, ambicije i nadanja, ne samo kroz rad već i kroz ideju njegova uređenja. Nakon što napravite ured kakav želite, on postaje odraz Vaše osobnosti i tada možete postići izvanredne rezultate u poboljšanju uspjeha, na svim područjima poslovnog izražavanja. Naravno, ako Vam je omogućeno da sudjelujete u uređenju interijera Vašeg ureda ili ako se on nalazi u Vašem domu.

Ukoliko Vam ipak više odgovara neutralna i stabilizirajuća atmosfera, koristite svijetle bež nijanse i svijetlije zemljane tonove

U uredu sjedite i radite osam sati na dan, a često se tih osam sati pretvori i u prekovremeno. Konstantno Vas okružuju zidovi koji većinom i nisu maštovito oličeni, već presvučeni bjelinom ili sivilom uredskog dizajna. Budući da je on namijenjen za mentalnu aktivnost, u njemu mora dominirati yang energija. Iz tog razloga prednost treba dati jakim i bogatim bojama, kojima ćete nadglasati yin energiju, odnosno tihu demotivirajuću pasivu, neprikladnu aktivnom radu. Sada imate priliku iskazati svoj kreativni dio ličnosti i uporabiti boje pomalo nametljivog karaktera, jer će one djelovati stimulirajuće na Vašu energiju i želju za rad. Zabavite se kombinacijama blažih kontrastnih boja, koje daju odličan efekt poticajnog karaktera. Kombinacijom omiljene boje i akromatskih vrijednosti crnom, bijelom  ili sivom stvarate op art efekt , dinamičan toliko da Vam pruži nove ideje, nove teme i bolji način poslovanja.

    Ukoliko Vam ipak više odgovara neutralna i stabilizirajuća atmosfera, koristite svijetle bež nijanse, svijetlije zemljane tonove i kombinaciju golublje sive, sa jarko obojanim detaljima na zidu. Ove nijanse ne djeluju na emocije, ne iscrpljuju emocionalno, a opet nisu ravnodušne. Pokušajte sa zanimljivim uzorcima na zidnoj površini animirati boravak na radnom mjestu, zabaviti se kroz radno vrijeme.

  Prema feng shui teoriji, slobodni ste nadjačati yin energiju u Vašem uredu, kako bi dinamika yanga osigurala produktivniji način provođenja vremena u njemu Izbjegavajte pastelne nijanse, jer one nadjačavaju yang energiju i izazivaju pasivnost, ali i smiruju, što na radnom mjestu nikako nije poželjno. Po pitanju izvora svjetlosti, osvijetljenost ureda mora biti postavljeno tako da maksimalno stimulira pozitivnu yang energiju. Prirodno osvjetljenje ne samo da je praktično, nego pomaže unaprijediti različite energije i stvaranje povoljnog radnog okruženja. Tako će i boje na zidovima biti intenzivnije i energičnije, a u Vašim će očima stvoriti dinamiku prostora i "pozivati" Vas na pokret. Ljubičasta boja je karakteristična boja kreativnosti i sadržajnog izražavanja, pa ju iskoristite u tom smislu. Dozirajte ju u onoj mjeri, u kojoj ona ne postaje naporna i prenametljiva.

    Prema feng shui teoriji, slobodni ste nadjačati yin energiju u Vašem uredu, kako bi dinamika yanga osigurala produktivniji način provođenja vremena u njemu. Bolje raspoloženje svakako je poželjno, kako bi i radno bilo što bolje. Izbjegavajte boje koje u Vama izazivaju nelagodu i tjeskobu, ali i akromatske vrijednosti boja koje djeluju monotono i tako stagniraju u razvoju yang energije. Sivi ili bijeli ured nikako nije povoljan u tom aspektu, pa ga feng shui ne preporuča. Također, vrlo tamne nijanse boja uzrokuju klaustrofobiju i osjećaj skučenosti u prostoru manjih dimenzija, kao što je većina ureda, stoga ih feng shui teorija smatra neprikladnima i nepovoljnima za protok ch'i energije. Obojite ured dinamikom, energijom i stvorite ugodan radni boravak u njemu.


 

SOBOSLIKARI | SOBOSLIKARSKE CIJENE | PROTUPROVALNA VRATA - CIJENA  | SOBOSLIKAR - CIJENE RADOVA

 

 


 

 

SOBOSLIKARI, SOBOSLIKARSKI RADOVI, CIJENA SOBOSLIKARSKIH RADOVA, SOBOSLIKARI IZ ZAGREBA, SOBOSLIKARI CIJENA, SOBOSLIKARI CIJENE,  BOJANJE STANA, BOJE, BOJE ZA ZIDOVE, ZIDNE BOJE, TAPETE, POSTAVA TAPETA, ADAPTACIJE, ADAPTACIJA STANA, ADAPTACIJE STANOVA

 

 

Dođi na naš You Tube video kanal!

Budi nam prijatelj!

Adaptacije d.o.o.
Maršanići 2b, 10090 Zagreb
Tel: +385 1 6381 666
Fax:+385 1 4111 880
E-mail: