BOJA ZA ZIDOVE - Crvena boja hrani energijom i pomaže ljudima sa niskim tlakom
Get Adobe Flash player

BOJA ZA ZIDOVE - Crvena boja hrani energijom i pomaže ljudima sa niskim tlakomCRVENA BOJA HRANI ENERGIJOM I POMAŽE LJUDIMA S NISKIM TLAKOM


 

   Prostorijom koja Vam se nalazi na jugu, neka dominira crvena boja, naravno nemojte pretjerivati sa intenzitetom ove jarke bojeCrvena predstavlja južni dio sektra doma, u znaku je vatre koja teži ka gore, kada ju simboliziramo unutar kruga. Označava toplinu, toplo ljeto, donosi život, energiju, sreću i razvitak, ako je primijenjena u pravoj količini. Ukoliko je ima previše, tada sve pozitivno vezano za nju izaziva nervozu, nasilje, agresiju i krvoproliće. Ona je topla boja i predstavlja vrućinu, snagu i sreću. To je definitivno boja sreće. Njezin utjecaj na zdravlje odražava se pozitivno za sve one koji pate od manjka samopouzdanja, niskoga tlaka, letargične osobe, jer svojom energijom podiže i pojačava osjećaj za vlastitu vrijednost i pruža sigurnost.

    Treba biti oprezan u količini crvene boje kojom se koristiteProstorijom koja Vam se nalazi na jugu, neka dominira crvena boja, naravno nemojte pretjerivati sa intenzitetom ove jarke boje. Treba biti oprezan u količini crvene boje kojom se koristite. Poslužite se crvenim detaljima da biste oživjeli prostor i aktivirali vatrenu energiju južnog sektora. Ovom sektoru pripadaju narančasta i ružičasta boja. Narančasta boja svjetla i radosti, grije i veseli te jača samopouzdanje i otvara introvertirane ljude prema drugima. Ako ste ipak osoba koja je konstantno izložena stresu ili ako ste skloni debljanju, tada ju izbjegavajte. Ružičasta je djelomično crvena, a opet blaga i nježna boja ljubavi i osjećajnosti. Potiče brižnost, nesebičnu ljubav i ljubav prema samima sebi, a pomaže u izražavanju osjećaja i umanjuje osjećaj krivnje. Ona nas vodi u svijet mašte i odvaja od realnosti, pa ne pretjerujte s njom.


 

 

 

Dođi na naš You Tube video kanal!

Budi nam prijatelj!

Adaptacije d.o.o.
Maršanići 2b, 10090 Zagreb
Tel: +385 1 6381 666
Fax:+385 1 4111 880
E-mail: