TAPETE - Dječje tapete
Get Adobe Flash player

TAPETE - Dječje tapete


Za dječju sobu birajte tapete koje su otporne na prljavštinu, a tematski zanimljive i poučne


 

Tapete u dječjoj sobi uvijek birajte prema željama Vaših najmlađih

Tapete u dječjoj sobi uvijek birajte prema željama najmlađih, a materijale koje treba kupovati neka budu oni izdržljiviji i otporniji na vlagu, masne mrlje i općenito prljavštinu. Vesele boje i njihovi omiljeni likovi Disney svijeta te likovi superjunaka pružiti će im osjećaj vlastite sobe, a vrijeme provedeno u njoj kvalitetno i ugodno. Zidove uredite u duhu djetinjstva, uzorci koji bi trebali prevladavati svakako neka budu njima najomiljeniji i najpoželjniji.

   Kako je njihova igra uvijek prepuna slučajnim mrljama i prljavštini, tako su zidovi prva žrtva zaprljanja, a onda i podovi. Iz tog razloga je potrebno odabrati materijale poput vinila, kako bi svakodnevno čišćenje bilo puno lakše, a tapete ostale neoštećene i čiste. Na tržištu postoje i tapete, koje se mogu bojati i premazati zaštitnim lakovima, koji su opet otporni na mokro čišćenje i tako postojanoga karaktera. Ovu vrstu tapeta uvijek možete oličiti perivim bojama, koje su također lagane za održavanje.

 

 Mali sportaši zasigurno će odabrati tapete sa logom omiljenog klubaTapete neka budu u veselim motivima i živim bojama, kako bi poticale dječju razigranost i sreću, a njima omogućite da kreiraju vlastito carstvo iz bajki. Kod većine djece se omiljeni lik, kategorija ili uzorak stalno mijenjaju, a ponovno bojanje zidova zahtjeva i vremenski i financijski trošak. Samoljepljivu tapetu jednostavno odlijepite i kupnjom druge postavite novi omiljeni uzorak. Mali sportaši zasigurno će odabrati tapete sa logom omiljenog nogometnog ili košarkaškog kluba, obožavatelji Zvjezdanih staza zidnu tapetu sa planetama i fantastičnim Voyager-om, zaljubljenici u prirodu tapete sa životinjskim carstvom i tako dalje. Mašti nema kraja, pa su tako i tapete u suvremenoj proizvodnji nadmašile sva očekivanja i ispunile svaku želju. Trodimenzionalni efekti na tapetama mogu očarati djecu, pružiti im tako novu dimenziju sobe. Fototapetama im ostvarite realniju sliku svijeta, možda autentični prizor iz animiranog filma, slikovnice. Uz kombinaciju stropne i zidne mural tapete možete im u potpunosti dočarati svijet iz bajki i priča, uvesti ih u vizualnu dimenziju šume iz Crvenkapice, Snjeguljice i sedam patuljaka ili nekih drugih poučnih pripovijetki.

   Oni malo stariji zasigurno će uživati u retro stilu Pop Arta i Op arta, kako bi izrazili svoj buntovnički duh i prkos stvarnosti. Za sobu u kojoj borave djevojke odličan odabir mogu biti trendovski Burberry ili Damast uzorci na tapetama u nježnjim šik djevojačkim varijantama. Tako će biti u skladu sa trenutnim modnim uzorcima, poput istih na torbicama, odjeći, cipelama. Ako su ipak malo alternativnijeg tipa, za sebe mogu pronaći pregršt apstraktnih uzoraka tapeta u novijoj suvremenijoj izradi. Dakle, ovisno o tipu ideala i trenutnih definicija života, takvo će htjeti i ozračje u svojoj sobi, a tapetama se oni mogu odlično izraziti, čak i umjetnički. Kako god bilo, tapete su izvrstan odabir pri tome, jer su povoljnija opcija za oblaganje zidova u dječjim i tinejdžerskim sobama, gdje ubrzo sve dosadi, pa su česte i promjene na zidovima.


 

 

Dođi na naš You Tube video kanal!

Budi nam prijatelj!

Adaptacije d.o.o.
Maršanići 2b, 10090 Zagreb
Tel: +385 1 6381 666
Fax:+385 1 4111 880
E-mail: