CIJENA POSTAVE PARKETA I LAMINATA
Get Adobe Flash player

CIJENA POSTAVE PARKETA I LAMINATA

 PARKETARSKI RADOVI - CIJENA POSTAVE PARKETA I LAMINATA


 

Gotovi parketi bitno utječu na smanjenje troškova nabave i postave, omogućujući i manje troškove održavanja. Odnos cijene i kvalitete kod gotovog parketa izrazito je dobarDanas se većina ljudi sve više odlučuje na postavu gotovog parketa. Odnos cijene i kvalitete kod gotovog parketa izrazito je dobar. Zbog svog sastava od više slojeva osigurava da na njemu nema promjena, a time su bubrenje, skupljanje i istezanje drveta svedeni na minimum. Za razliku od drugih vrsta parketa može se polagati plivajući, ne lijepi se velikoplošno, već se postavlja slobodno. Tako imamo različite varijante polaganja, jedna od opcija je da se neke vrste gotovog parketa mogu plagati bez lijepljenja, jedan od načina je sve češći i najpraktičniji klik-sistem. Daščice se polažu kao nosive ploče, a ne zasebno što Vam donosi veliku uštedu vremena, jer ubrzava rad. Najpouzdaniji način slaganja gotovog parketa je ipak ljepljenjem na kvalitetno dvokomponentno ili fleksibilno ljepilo.

Zbog činjenice da se gotovi parket ne mora brusiti, lakirati ili premazivati voskom i uljem, prostoriju možete vrlo brzo nakon polaganja koristitiZbog činjenice da se gotovi parket ne mora brusiti, lakirati ili premazivati voskom i uljem, prostoriju možete vrlo brzo nakon polaganja koristiti. Njegova povoljna cijena ne znači i manju kvalitetu, već naprotiv odličnu kvalitetu kao i kod ostalih vrsta masivnoga parketa. Gotovi parket je jednako dugovječan kao i klasičan parket, ako ne i dugovječniji zbog tvorničkog lakiranja u više slojeva. Ako ste skloni promjenama svog životnog prostora tijekom svakih nekoliko godina, tada je gotovi parket idealan odabir za Vas. Gotovi parketi bitno utječu na smanjenje troškova nabave i postave, omogućujući i manje troškove održavanja. Moguće ih je uz pridržavanje određenih pravila postaviti direktno na stari parket, stare keramičke pločice ili direktno na betonsku podlogu, stoga su preporučljivi za ugradnju osim u stanove i u poslovne prostore.

Zbog svoje specijaliziranosti na području postavljanja svih vrsta podopolagačkih radova, ukoliko preferirate neku drugu vrstu podne obloge izvodimo i postavu laminata, podova od pluta ili nekih drugih po Vašoj želji. 

S obzirom da je preporučljivo da se parketarski radovi obavljaju uvijek tek nakon bojanja stana, parketarskim radovima završavamo priču uređenja Vašega doma i prepuštamo Vam da uživate u Vašem novo kvalitetno preuređenom domu.

 

POSTAVA PARKETA - CJENIK

Cijena postave gotovog tvornički obrađenog i lakiranog parketa sa uključenom postavom rubne lajsne je  80Kn+ PDV po m2. U cijenu je uključen sav ostali materijal potreban za kvalitetnu postavu gotovog parketa.

POSTAVA LAMINATA - CJENIK

Cijena postave laminata sa uključenom postavom rubne lajsne je 40Kn + PDV po m2.

 

Dođi na naš You Tube video kanal!

Budi nam prijatelj!

Adaptacije d.o.o.
Maršanići 2b, 10090 Zagreb
Tel: +385 1 6381 666
Fax:+385 1 4111 880
E-mail: